Trainingen & Workshops

Het is mogelijk om bij mij een workshop in de MIR-Methode te volgen, alsook een workshop  Bach Bloesemremedies.
De -kleinschalige- workshops zijn bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de achtergronden van de MIR-Methode, de Bach Bloesemremedies en hoe er uitgebreider mee te werken, zowel voor particulieren als therapeuten en beroepsbeoefenaars.
Voor alle workshops is aanmelden noodzakelijk, dit kan via email of telefonisch.  


MIR-METHODE KRINGEN
De MIR-Methode kan prima in een groep gedaan worden, het geeft zelfs een versnelling van je eigen helingsproces! Je kunt deelnemen als je de MIR-Methode kent en zelf al doet.
Een kring, die gezamenlijk met andere mensen gedaan wordt, bestaat uit drie delen:
Een vragenronde
Thema-bespreking
Kringheling.

Je kunt dan ook je vragen stellen over de MIR-Methode.

Bij iedere kring staat een bepaald thema centraal, zoals bijvoorbeeld 'onzekerheid’, ‘conflicten’, ‘praten over seksualiteit’, ‘je missie vinden en leven’, etc. Door er met elkaar over te praten, word je je er bewust van hoe dat bij jou speelt en hoe anderen daarmee omgaan.

Tot slot doen we samen de 9 stappen van de MIR-Methode voor één persoon. Die ene persoon is de ‘ontvanger’. Het blijkt dat als de groep zich richt op een persoon, dat deze persoon een sterke heling ontvangt. En… de groepsleden die het uitzenden zelf ook! Als er voldoende tijd is kunnen we dat voor meerdere mensen in de groep doen.

Praktische informatie:
De MIR-Methode Kring zal, bij voldoende aanmeldingen, maandelijks gehouden worden. Voor data en locaties zie  http://www.mirmethode.nl/mir-methode-kring/. De eigen bijdrage voor een MIR-Methode Kring is 5 euro inclusief koffie, thee en water en een kleine versnapering. 

Iedere kring duurt ongeveer 1,5 uur, inloop een kwartier van tevoren. Neem een extra vest/sokken mee als je het snel koud krijgt.
LET OP! Er is een beperkt aantal plaatsen, dus aanmelden vooraf is noodzakelijk! Deelname in volgorde van aanmelding.


In de MIR-Methode Workshop
wordt uitgebreid uitgelegd wat de 9 stappen nu precies betekenen. 
Je komt te weten hoe je het beste de MIR-Methode kunt uitvoeren en er worden extra tips en toepassingen gegeven, zoals MIR-Methode bij jetlag, bij wisseling zomer- en wintertijd en bij wisseling nacht- en dagdiensten. Je leert bovendien hoe je de MIR-Methode kunt inzetten bij het verlenen van EHBO.

De workshop kost 35 euro (incl. BTW), duurt ± 2 uur en is inclusief koffie/thee en een versnapering; het maximum aantal deelnemers is 8 personen.

 

De Workshop Bach Bloesem Remedies is een eerste kennismaking met de 38 bloesemremedies en hun werking; je krijgt tips en handreikingen om zelf met de bloesemremedies aan de slag te kunnen gaan, zoals bijvoorbeeld het gebruik bij reisziekte en operaties. Ook het gebruik bij dieren komt aan bod.

Er is mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding onder begeleiding 1 flesje met een eigen remediecombinatie samen te stellen.
De workshop duurt 3 uur en kost € 35,- (incl. BTW) per persoon; je krijgt informatiemateriaal en een boekje met een beknopte uitleg over de 38 bloesemremedies, uiteraard ontbreekt de koffie/thee niet; het maximum aantal deelnemers is 8 personen.

 

Daarnaast geef ik af en toe op verzoek lezingen over de MIR-Methode en de Bach Bloesems; eventuele data vind je onder de tab agenda.

"Loop het geestelijke pad met praktische voeten"